Dansk Teknik & Værktøj ApS (i daglig tale DTV) startede 1. februar 2007 som en værktøj-teknisk forretning på adressen Kærvangen 7, 9560 Hadsund, hvor der fortsat er lager den dag i dag. DTV er dog i december 2019 flyttet i større og mere moderne lokaler på adressen Østergade 73, 9560 Hadsund. Virksomheden ejes i dag af ægteparret Kirsten Boje og Asger Brorsen, som også var de oprindelige medstiftere.

DTV har udviklet sig stærkt gennem årene, således der i dag totalt er ca. 10 ansatte. Forretningsgrundlaget udgøres i det daglige primært af industriværktøj, industrigasser, hydraulik, værnemidler, tekniske reservedele og udstyr til professionel rengøring.

Siden August 2020 har DTV også drevet egen teknisk forretning fra adressen Kystvejen 66, 9400 Nr. Sundby. Her har vi gennem en række år drevet et større industrigasdepot, som vi i 2020 besluttede at købe af gasproducenten Strandmøllen A/S.

Netop Strandmøllen industrigas har DTV arbejdet sammen med siden starten. Med vore depoter i Nr. Sundby og Hadsund rækker vi i dag leveringsmæssigt fra Skagen til Assentoft syd for Randers - i den østlige del af Jylland.

I 2018 indgik DTV en partneraftale med den italienske producent af hydraulikkomponenter – Alfa Gomma (Her i DK kendt under navnet Dunlop HIflex A/S). Denne aftale har medført, at DTV er kommet til at stå endnu stærkere på et af sine hovedfelter - hydraulikfittings og -slanger. Vi har i dag et efterhånden omfattende forhandlernet i Danmark. Ligeledes opnåede DTV i primo 2019 at blive importør i DK for den tyske producent af svejsemaskiner EWM AG.

 

Udvalgte leverandører og samarbejdspartnere

Strandmøllen A/S

15/1-2017

 

Dansk Teknik & Værktøj ApS (DTV) har fra efteråret 2016 sikret sig importørstatus af produkter fra det spanske firma Goizper. Firmaeter særlig kendt for en bred vifte af produkter inden for håndsprøjter,rygsprøjter og udstyr for samme. Særligt kendt er serien af syrefasteIK-sprøjter for aggressive væsker, der bruges i bl.a. dansk fødevareindustri.Goizper kendes også for sprøjter i mærket Osatu, som DTV ligeledes har fået importen af.