Kort om DTV ApS

Dansk Teknik & Værktøj (i daglig tale DTV) opstartede 1. februar 2007 som en værktøj-teknisk forretning på adressen Kærvangen 7, Hadsund, hvor virksomheden fortsat befinder sig i dag. DTV blev stiftet af Hans Jørgensen, Hadsund og Kirsten & Asger Brorsen, Havndal.

Virksomheden har udviklet sig stærkt gennem de seneste år således, at der i dag totalt er ca. 10 ansatte. Forretningen udgøres i det daglige primært af industriværktøj, industrigasser, hydraulik, værnemidler, tekniske reservedele og udstyr til professionel rengøring.

Dansk Teknik & Værktøj har med virkning fra 1/11-2013 undergået forandringer i ejerkredsen. Hans Jørgensen har, efter at have været medejer siden forretningens start, valgt at træde ud af forretningen og sælge sin ejerandel til Kirsten & Asger Brorsen.


På området for industrigas har DTV oplevet voldsom vækst, således at vi i dag er største distributør i DK for den danske gasproducent Strandmøllen A/S. Med vore depoter i Nr. Sundby og Hadsund rækker vi i dag leveringsmæssigt fra Skagen til Assentoft syd for Randers - i den østlige del af Jylland. I efteråret 2010 indgik DTV en importaftale med den italienske producent af hydraulikfittings VEBA Group. Denne aftale har medført, at DTV er kommet til at stå endnu stærkere på et af sine hovedfelter - hydraulikfittings og -slanger. Vi har i dag et efterhånden omfattende forhandlernet i Jylland. De fysiske rammer er også udvidet over årene, og vi råder i dag over 2 større haller i Hadsund, det førnævnte maskinværksted på Alsvej 101 og et af Danmarks største gasdepoter på Kystvejen i Nr. Sundby.

Udvalgte leverandører og samarbejdspartnere

SKYDDA

Strandmøllen A/S

Sørensen & Kofoed A/S

VEBA

Indkøbskurv






Total: DKK 0,00



 








Dette website er optimeret til de nyeste versioner af Apple Safari, Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla FireFox og Opera
Få den nyeste version ved klik på din webbrowsers navn herover.